Selçuk Müzesi Projeleri Sergilendi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencilerinin...

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencilerinin hazırladığı “Selçuk Üniversitesi Müzesi” konulu bitirme proje örnekleri sergilendi.

SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Fuayesi’ndeki açılışa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Elmas, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarını ilgiyle izlediğini belirten Prof. Dr. Tahir Akgemici, “Sergilenen her eseriniz, sanat hayatınızın kilometre taşı olacaktır. Bunu sakın unutmayın. Ayrıca burada sergilediğiniz eserlerinizin, üniversitemiz bünyesinde yapımı süren müzede de sergileneceğine çok sevindim. Sanatın en büyük özelliği medeniyet unsuru olmasıdır. Medeniyet, maddi ve manevi kültürün birleşmesiyle oluşur. İkisi ayrılmaz bir bütündür. Tarihe baktığımızda bütün medeniyetler maddi ve manevi eserler bırakmışlardır. Bu eserler birleşmişler ve tarih sahnesinde kalıcı olabilmişlerdir. Geçmişte kalanı geleceğe taşımayı üstlenen ve bunun için sürekli çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Selçuk Üniversitesi yönetimine kendilerine gösterdiği maddi ve manevi destek için teşekkür eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hüseyin Elmas, “4 yıllık bir süreç sonunda bizler bir aile olduk. Öğrencilerimiz bu 4 yıllık sürecin sonunda ortaya koydukları eserlerini bugün bize sundular. Bu eserlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mezun olan değerli öğrencilerimize de başarılarının devamını diliyoru” diye konuştu.

SÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Selçuk Üniversitesi Müzesi” konulu bitirme proje örnekleri sergisinin açılışı protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: