Selçuk Şahin: Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final Oynamak Istiyoruz

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Viktoria Plzen karşısında ilk maçta elde ettikleri (1-0) avantajı koruyarak çeyrek...

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Viktoria Plzen karşısında ilk maçta elde ettikleri (1-0) avantajı koruyarak çeyrek final oynamak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur rövanşında yarın Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen’le karşılaşacak Fenerbahçe’de futbolcu Selçuk Şahin, katıldığı basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Selçuk Şahin, camia ve Türk futbolu için çok önemli bir maç oynayacaklarının altını çizerek, "İlk maçta elde ettiğimiz bir avantaj var; ama sonucunda turu geçmiş değiliz. Bir maç daha var. Belki rakip ilk maçtan sonra kamuoyunda güçsüz olarak gösterildi. Biz rakibimizin gücünü biliyoruz. Hocamızda bunu bize söylüyor. Aynı ciddiyetle oynayacağız. Hiç kolay olmayacak bazı insanlar kolay olacağını düşünebilir; ama biz öyle düşünmüyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasıyla ilgili olarak da Selçuk, ''UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynamak ve gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: