Selçuk Şahin, Yeniden Orduspor’da

Orduspor'un başarılı oyuncusu Selçuk Şahin, 6 aylık tedavinin ardından Orduspor'a geri döndü. Şahin geçirdiği sakatlık...

Orduspor'un başarılı oyuncusu Selçuk Şahin, 6 aylık tedavinin ardından Orduspor'a geri döndü. Şahin geçirdiği sakatlık nedeni ile ön çapraz bağlarından ameliyat olmuş ve 6 aydır da tedavi görüyordu.

Orduspor Durugöl Tesisleri'nde antrenmanlara başlayan Şahin, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Şahin, "Ameliyatın ardından 6 aydır düzenli olarak tedavim sürüyordu. Nihayet sağlık durumum düzeldi ve yeniden Orduspor'a geldim. Sahalara dönmeyi çok özledim. 3 haftalık bir tedavi sürem daha var. Tedavimin kalan kısmında burada çalışarak güçleneceğim. Yeniden Orduspor'a hizmet etmek istiyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Taraftarların 6 aylık tedavi süresi boyunca büyük destek verdiklerini ifade eden Şahin, "Orduspor taraftarı fan sitelerinden bana büyük destek oldu ve sesini duyurdu. Bana büyük moral verdiler, tedavi süresince onların manevi desteğini hep hissettim. Taraftarımızın karşısında çıkacağım ilk maç için çok heyecanlanıyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz