Selçuk Ticaret Odası Seçimleri Sonuçlandı

Selçuk Ticaret Odası'nın seçimleri 3 liste ile gerçekleştirildi. Beyaz liste 223 oy alarak Oda seçimlerini...

Selçuk Ticaret Odası'nın seçimleri 3 liste ile gerçekleştirildi. Beyaz liste 223 oy alarak Oda seçimlerini kazandı.

Selçuk Ticaret Odası'nın dün sabah saatlerinde başlayan seçimleri, akşam üzeri saat 17.00'de sandıkların açılması ile sona erdi. Oldukça demokratik bir ortamda gerçekleşen, 6 Meslek Grubunun bulunduğu seçimlerde Beyaz, Mavi ve Pembe olmak üzere 3 liste seçime girdi. Seçimleri 223 oyla Beyaz liste kazanırken, Mavi Liste 165, Pembe Liste ise 15 oy aldı.

Kendisi de oyunu kullanan ve seçimi değerlendiren Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür, katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Ticaret Odası üyelerinin kendileri ve ilçemiz için en faydalı yönetimi seçtiklerine inanıyorum. Zaten aday olan arkadaşlarımızın bir kısmı bugüne kadar Ticaret Odası'nı temsil eden arkadaşlarımız. Önemli olan bundan sonra meslek örgütünün, üyelerinin ve ilçenin sorunlarına sahip çıkılması. Bugün seçilecek arkadaşlarımızın bunu yerine getireceklerine kanaatim tamdır” dedi.

Reklam
Reklam

Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık da oyunu kullanarak, seçimlerin ilçe için hayırlı olacağına inandığını söyledi. Işık, “Seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: