Selçuk Ticaret Odası'nda Yönetime Bir Aday Daha

Selçuklu iş adamlarından Gürsel Koçer, 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Selçuk Ticaret Odası seçimlerinde...

Selçuklu iş adamlarından Gürsel Koçer, 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Selçuk Ticaret Odası seçimlerinde kendi meslek gurubundan adaylığını açıkladı. Ticaretle uğraşan arkadaşlarıyla birlikte yepyeni bir ekiple Oda yönetimine aday olduklarını ifade eden Koçer, "Amacımız kültür varlıklarımızı dünyaya daha fazla duyurmak" dedi.

Önceki dönemlerde Ticaret Odası'nda yapılan çalışmaların yetersiz ve zayıf kaldığını gördüklerini, bu nedenle 4. Meslek Grubu'ndan arkadaşlarıyla birlikte Selçuk Ticaret Odası yönetimine aday olduklarını ifade eden İş adamı Gürsel Koçer, "Aday arkadaşlarımızla birlikte Ticaret Odası'nı daha iyi yerlere getireceğimize ve dünya çapında tanıtacağımıza inanıyoruz. Çünkü; Efes, Meryemana, Şirince gibi büyük değerleri olan kültür miraslarımızın dünya çapında daha iyi duyulması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Koçer ayrıca, ilçede ticaretle uğraşan şirketler, esnaf ve sanatkarların ürünlerinin dünya pazarlarına ulaşması için de mücadele vereceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: