Selçuklu Belediye Başkanı Altay:

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak aldıkları önlem ve ilçe halkının gösterdiği duyarlılıkla Kurban Bayramının sorunsuz yaşandığını bildirdi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belediye olarak aldıkları önlem ve ilçe halkının gösterdiği duyarlılıkla Kurban Bayramının sorunsuz yaşandığını bildirdi. Altay, yaptığı yazılı açıklamada, bayram sürecinde, ilçe genelinde kurulan 15 pazar yeri ve kesim alanları ile Kurban satış merkezinde temizlik ve çevre sağlığı ekipleri çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Arife günü gece saatlerinde Selçuklu'yu temizleyen ekiplerin, bayram boyunca temizlik hizmetlerini aksatmadan yerine getirdiğini ifade eden Altay, şunları kaydetti: "Bayram süresince bir ton sabun ile dezenfekte sıvısı kullandık. Bayram boyunca da 374 personel ve 100 araç ile Kurban atıklarını temizledik. Kurban kesim yerlerinde kötü kokuyu önlemek için parfüm enjekte eden araçlarımızı devreye soktuk. Bayram boyu belediyemizde hazır bulundurduğumuz acil müdahale ekibimize tek bir şikayet gelmedi. Bayram öncesi hemşehrilerimize Kurban atıklarıyla ilgili duyurular yapmıştık. Selçuklu'da belediyemizin aldığı önlemler ve ilçe halkının gösterdiği duyarlılıkla Kurban Bayramı sorunsuz geçti. Hemşehrilerimiz daha temiz bir Selçuklu için ellerinden gelen desteği verdi. Özellikle ev hanımlarımıza ve aile büyüklerimize bu nedenle teşekkür ediyorum. Selçuklu'da Kurban Bayramı bereketini hep birlikte yaşadık."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: