Selçuklu Belediyesi Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

Selçuklu Belediyesi tarafından, 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, "Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni" düzenlendi.

Selçuklu Belediyesi tarafından, 49. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında, "Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni" düzenlendi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu'nda yaptığı konuşmada, Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine, Malazgirt'te Bir Cuma Sabahı adlı kitabı dağıttıklarını söyledi.

Bu kitabı okuyan öğrencilere sınav yapıldığını belirten Altay, "Başarılı olan, olamayan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Burada asıl amaç kitabın okunmasıydı. Bizlerden desteğini esirgemeyen kıymetli yazarım Yavuz Bahardıroğlu'na, Konya Halk Kütüphanesi Müdürülüğü'ne, veli ve öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Bahadıroğlu ise öğrencilere Türk tarihi hakkında bilgiler vererek, velilere ve öğretmenlere düşen birinci görevin övünülecek bir insan yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

Yarışmada birinci olan öğrencilere laptop, ikincilere tablet, üçüncülere de fotoğraf makinesi verildi.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: