Selçuklu Belediyesi “kurum İçi Ödüllü Proje Yarışması” Sonuçlandı

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından kurumsal kapasiteyi geliştirmek amacıyla personele verilen proje hazırlama eğitimi...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından kurumsal kapasiteyi geliştirmek amacıyla personele verilen proje hazırlama eğitimi kapsamında düzenlenen “Kurum İçi Ödüllü Proje Yarışması” sonuçlandı.

İnsan kaynaklarının daha etkin ve verimli olarak değerlendirilmesi ve personelin girişimci, katılımcı, örnek ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet vermesi amacıyla düzenlenen proje yarışmasına 18 proje katıldı. “Kültürel ve Sosyal Hayat”, “Yönetim Organizasyon ve Kaynak Yönetimi”, “Çevre Yönetimi kentsel altyapı ile koruma ve kontrol” alanlarında hazırlanan projelerin katıldığı ödüllü proje yarışmasında bir proje başarı ödülü alırken 3 proje de teşvik ödülüne layık görüldü. Kurum içi ödüllü proje yarışması ile “personel” faktörünü ön plana çıkartmak istediklerini söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediyemiz tarafından hayata geçirilen birçok projeye idare karar veriyor ve arkadaşlarımız uyguluyor. Ancak sorunları tespit etmek ve hizmet anlayışımızı geliştirmek için yapılması gerekenleri çalışanlarımız daha iyi görmekte. Buradan hareketle böyle bir yarışmanın yapılmasına karar verdik. Gelen projelerden de görüldüğü üzere arkadaşlarımız bu işi önemsediler ve katkı sağladılar. Hazırlanan projeler, profesyonel bir ekip tarafından değerlendirildi ve ödüle layık görülen 4 proje belirlendi. Proje hazırlayan ve emek veren arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Hazırlanan projeler ile vatandaşların dilek, istek ve önerilerine dayalı bir hizmet anlayışı sunmak istediklerini ifade eden Başkan Altay, kurum içi ödüllü proje yarışmasının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Başkan Altay, “Kurumun böyle bir kültüre sahip olduğunu hissetmesi ve tüm çalışanların bir yıl sonraki sürece şimdiden hazırlık yapmaları, kendi işlerini nasıl geliştirebileceklerini, belediyemizin hizmet anlayışına nasıl katkı sağlayacaklarını anlamaları ve bunlarla ilgili bize destek olmaları çok önemli” şeklinde konuştu. Projelerin en kısa sürede uygulamaya geçeceğini kaydeden Başkan Altay, “Proje yarışmasına 18 projenin katılması bile kurum kapasitesinin ne kadar geliştiğini gösteriyor. Çalışanlarımız Avrupa Birliği ve kalkınma ajansları formatında projeler hazırlıyorlar ve en önemlisi cesaret ediyorlar. Cesaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşallah önümüzdeki yıllarda katılım artar, ödüller yükselir ve daha iyi projeler ortaya çıkar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: