Selçuklu Çinileri Şehri Kaplayacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Yolu Projesi çerçevesinde başlatılan cephe yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Binaların,...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Yolu Projesi çerçevesinde başlatılan cephe yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Binaların, cephelerinin bir kısmını Selçuklu motiflerini içeren çini karolarla kaplayacak olan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda bir ihale düzenledi.

İhale Salonu’nda 3 firmanın katılımıyla gerçekleşen çini karolarla cephe kaplama ihalesine; Kürtüncü İnşaat 402 bin 280 TL, Kılıç İnşaat 399 bin 580 TL, Güven İnşaat ise 360 bin 745 TL teklif verdi.

Yaklaşık maliyeti 384 bin 223 TL olan ihaleyi kazanan firma ihale komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından belli olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz