Selçuklu Gençlik Meclisi Üyeleri Fidan Dikti

Konya'da, Selçuklu Gençlik Meclisi Üyelerince Selçuk Üniversitesi'nde yer alan ağaçlandırma alanına fidan dikildi.

Konya'da, Selçuklu Gençlik Meclisi Üyelerince Selçuk Üniversitesi'nde yer alan ağaçlandırma alanına fidan dikildi.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyeleri Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile Selçuklu Üniversitesi Kampusünde bulunan ağaçlandırma alanına fidan dikti.

Fidan dikim programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Musa Özcan, Mevlana Üniversitesi yetkilileri, Selçuklu Gençlik Meclisi Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Reklam
Reklam

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Sezonun ilk fidan dikim programını Selçuk ve Mevlana Üniversitesi ve Selçuklu Gençlik Meclisimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak kendimize 1 milyon metrekare yeşil alan hedefi belirlemiştik. Bugün 600 bin metrekareyi geçmiş bulunuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde önümüze koyduğumuz hedefi bulacak ve hemşehrilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmiş olacağız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz programa katılan herkese ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özcan da bu anlamlı programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programın gerçekleşmesinde emeği geçenleri kutladığını söyledi.

Selçuklu Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Özdemir, programa katılan ve destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti.

Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin de yardımı ile katılımcılar tarafından çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu. Programda ayrıca katılımcılara Selçuklu Belediye tarafından etli pilav ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz