Selçuklu Lisesi Geleneksel Futbol Turnuvası Başladı

Bitlis'in Ahlat İlçesi Selçuklu Lisesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının 13'üncüsü başladı.

Bitlis'in Ahlat İlçesi Selçuklu Lisesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının 13'üncüsü başladı.

Eleme usulü yapılan futbol turnuvasına Selçuklu Lisesi içerisinden 18 takım katıldı. Düzenlenen futbol turnuvası öğrencilerin yanı sıra okul dışındaki gençler ve vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi. Turnuvanın oldukça çekişmeli geçeceğini belirten Selçuklu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, bu tür sportif faaliyetler düzenleyerek, öğrencilerin sosyal olarak gelişimlerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Yılmaz, yoğun geçen ders temposunun ardından öğrencilerin rahatlamasına yardımcı olmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Levent Akürek ise, futbol turnuvalarının yanı sıra basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç müsabakalarının da yapılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz