Selçuklu Mimarisinde Lise Binası

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Abdipaşa Beldesinde inşa edilecek olan lise binasının proje çalışmalarının...

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Abdipaşa Beldesinde inşa edilecek olan lise binasının proje çalışmalarının tamamlandığını belirterek lise binasının dış cephesinin Selçuklu mimarisinde inşa edileceğini açıkladı.

2012 yılı yatırım programına alındıktan sonra yer tahsisi ve imar çalışmaları tamamlanan ve 3 Ocak 2013 tarihinde proje ihalesi gerçekleştirilen Abdipaşa Lisesi'nin proje çalışmalarının tamamlandığını belirten Milletvekili Tunç, dış cephe görünümünün Selçuklu Mimarisine uygun olacağını, okulun 16 derslikten oluşacağını, yapım ihalesinin de önümüzdeki günlerde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ile birlikte proje ile ilgili olarak Bartın İl Özel İdaresinde İl Genel Sekreteri İbrahim Kayış ve Dış İlişkiler Müdiresi Zühal Buyuran ile bir süre görüştü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: