Selçuklu Öğrenciler Bilgi Yarışmasında Yine Başarılı Oldu

Okullar arası bilgi yarışması ilçe elemelerinde birinci olan Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, İzmir'in diğer...

Okullar arası bilgi yarışması ilçe elemelerinde birinci olan Selçuk Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, İzmir'in diğer ilçeleri ile yarıştı.

Seferihisar ve Balçova ilçe birincilerini, İzmir Konak Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'ndeki yarışmada eleyen Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, 17 Mayıs'ta yapılacak yarı finallerde yarışmaya hak kazandı.

Okul Müdürü İlyas Kıroğlu, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nun Selçuk İlçesini il çapında temsil etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu mutluluğu okulumuza hediye eden 8. sınıf öğrencilerimiz Havva Cansu Turacı, Berkin Ege Günden ve Samet Can Ağcabaşoğlu'na çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamın diliyorum. Aynı başarıyı 17 Mayıs'ta yapılacak yarı finalde de göstererek finalde yarışacağımızı diliyor ve umuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: