Selçuklu’da Projeler Hayata Geçiyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Hocacihan 100.Yıl Aile Sağlığı ve Aile...

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Hocacihan 100.Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi'nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Hocacihan 100.Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Altay, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Aile yaşam merkezinde ticari alanlar, fitness, aerobik salonları, SELMEK kurslarımız için alanlar ve hanımlarımız için kapalı yüzme havuzu inşa ediyoruz. Hocacihan 100.Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi, 1,5 ay içerisinde bitirilip Hocacihan Mahallesi ile yakın mahallelerin hizmetine sunulacak. Böylece mahallemizin ihtiyacı olan alanlar tamamlanacak ve bu bölge yeni bir cazibe merkezi olacak” dedi.

Reklam
Reklam

“İHTİYACA CEVAP VEREBİLECEK HİZMETLER YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Selçukluda yaşayan her bireyin ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Belediyecilik hizmetlerinde hemşehrilerimizin ihtiyacı olan birçok alanda proje üreterek bu projeleri hayata geçiriyoruz. Hocacihan 100. Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi de bunlardan biridir. Merkezimiz fonksiyonellik ve yapı kalitesi olarak örnek bir yapı oluyor. Bu tür sosyal alanlarının sayısını artırmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplam 2.1 milyon TL yatırımla Hocacihan ve bölgede bulunan mahallelerin kullanacağı Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi, Eylül ayına kadar tamamlanarak hizmete açılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: