SELÇUKSEM 1 Yılda 60 Kurs Açtı

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SELÇUKSEM), son bir yılda farklı branşlarda 60 kurs açtı

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SELÇUKSEM), son bir yılda farklı branşlarda 60 kurs açtı

SELÇUKSEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İmrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursiyerlerden bazılarının bu kurslardan meslek edindiğini ifade etti.

Toplumun her kesimine hitap ettiklerini dile getiren İmrek, "Bu noktadan bakıldığında merkezimiz üniversitemizin dışarıya açılan penceresi konumundadır" dedi.

Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü'nde daha önce petrol istasyonu olarak kullanılan alan ve binanın geçtiğimiz aylarda Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in desteğiyle yeniden düzenlenerek SELÇUKSEM'in hizmet binasına dönüştürüldüğünü belirten İmrek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Fiziki mekan sorununun çözülmesiyle işimiz de önemli ölçüde kolaylaştı. Merkezimizde kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, vakıf ve dernekler, meslek kuruluşları ve diğer sivil toplum kuruluşları ile bireylerden gelen talep ve toplumun beklentileri doğrultusunda, meslek içi eğitimler, kurumlara yönelik eğitimler, güncel sertifika programları, kurslar ve seminerler vermekteyiz. Bu kurslarımızdaki eğitmenlerin büyük çoğunluğunu üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğretim elemanları oluşturmaktır. Şu ana kadar aktif olarak devam eden 60 kursumuz var. Bu kurslarda son 1 yılda bin 115 kursiyere sertifika verdik. Nihai hedefimiz önümüzdeki dönemlerde kurs sayımızı 100'e çıkartmak."

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: