Selçuksem’in Yeni Binası Hizmete Açıldı

Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SELÇUKSEM) yeni hizmet binası, düzenlene törenle açıldı.Açılışa...

Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SELÇUKSEM) yeni hizmet binası, düzenlene törenle açıldı.

Açılışa Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Tahir Akgemci, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, SELÇUKSEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İmrek, dekanlar ve yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan SELÇUKSEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin İmrek, “Kurumumuz 2007 yılında açılmasına rağmen fiziki şartlarımız henüz oluşmadığı için geçen yıla kadar tam anlamıyla faaliyete geçememiştik. Ancak 2012 yılından itibaren Rektörümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’in de yardımıyla çalışmalarımızı hızlandırdık ve 25’er kişilik 3 sınıf oluşturarak eğitimimize başladık. Üniversitemizdeki mevcut birimlerin uzmanlık alanlarıyla ilgili örgün lisans ve lisansüstü programları dışında kalan, toplumun çeşitli kesimlerinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik eğitim programları düzenlemek, üniversitenin ulusal ve uluslararası resmi veya özel sektör kurum ve kuruluşlarla olan işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, Türkiye’nin sanayileşmesine ve kalkınmasına hizmet etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

HEM ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ, HEM DE TOPLUMSAL EĞİTİM

Açılışta söz alan Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ise, “SELÇUKSEM’in üniversite-sanayi işbirliğine ciddi katkıları olacağına inanıyorum. SELÇUKSEM, bu işbirliğinin yanı sıra vatandaşlarımızın alacağı eğitim açısından da çok önemli bir görev üstlenmiştir. Bu konuda bize destek veren ve SELÇUKSEM’den emeğini esirgemeyen sanayi kuruluşlarımıza ve hayırseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Gökbel, SELÇUKSEM’in kuruluşunda ve yeni binanın tefrişinde emeği geçen sanayi kuruluşlarının temsilcilerine ve hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti. Merkezde çeşitli alanlarda yabancı dil, bilgisayar-bilişim, mesleki gelişim ve uzmanlık eğitimleri, kamu kurumları yeterlilik sınavları için eğitimler, kültür, sanat ve spor kursları, kişisel gelişim seminerleri ve çeşitli alanlarda 60 sertifikalı eğitim programı verildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: