Selçuk'ta, Chp Parti Okulu'nun İkincisi Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Örgütü'nde, Parti Okulu kapsamındaki çalışmaların 2.'si yapıldı.CHP, parti içi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk İlçe Örgütü'nde, Parti Okulu kapsamındaki çalışmaların 2.'si yapıldı.

CHP, parti içi eğitim faaliyetleri kapsamında Parti Okulu çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan parti içi eğitim çalışması projesi ‘CHP Parti Okulu’ programının ikincisi Selçuk’ta da uygulandı. İlçe Örgütü üyelerinin eğitim gördükleri 3 günlük programda eğitim veren eğitmenler, parti genel merkezi ve il merkezinden geldi.

Yerel seçim öncesi hazırlıklara şimdiden başlayan CHP, öncelikle partiyi yerel seçimlere götürecek olan merkez ve taşra örgütlerindeki kadrolara; siyasi, sosyal, insan hakları ve parti program ve tüzüğü gibi farklı konularda eğitim verme kararı aldı. Bu program çerçevesinde başlatılan ve adına ‘CHP Parti Okulu’ adı verilen proje çalışması Selçuk örgütü tarafından başlatıldı.

Reklam
Reklam

Parti genel merkezi ve il merkezinden gelen alanında uzman eğitimcilerin verdiği dersler arasında; ‘Halkla ilişkiler ve iletişim’, ‘CHP tarihi’, ‘CHP programı’, ‘CHP tüzüğü’, ‘Sosyal demokrasi’, ‘İnsan hakları’, ‘Kadın, erkek eşitliği’, ‘Sosyal proje yönetimi’ yer aldı. Üç günlük eğitim kapsamında çeşitli dersler verildi. Ayrıca ‘sanal’ ve ‘gerçek’ proje çalışmaları, ‘sosyal proje sunumu’ ve ‘gerçek proje sunumu’ yapıldı. Ders anlatımlarını; Zinnet Altıok, İlkay Köse, İbrahim Koç Nilay Kökkılınç yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: