Selçuk'ta Duran Adam Eylemine Destek

Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi Gençlik Kolları üyelerinden bir grup genç, Uğur Mumcu büstü önünde...

Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi Gençlik Kolları üyelerinden bir grup genç, Uğur Mumcu büstü önünde yarım saat "duran adam" eylemi yaptı.

Farklı protestosu ile Türkiye gündemine oturan Duran Adam'a bir destek de Selçuk'tan geldi. Alevi Kültür Dernekleri Selçuk Şubesi Gençlik Kolları üyesi 8 genç, akşam saatlerinde Belediye Hizmet Binası karşısındaki Uğur Mumcu büstü önüne geldi. Burada belli aralıklarla yaklaşık yarım saat eylem yapan gençler, daha sonra eylemlerini sorunsuz bir şekilde sonlandırdı.

Reklam
Reklam

Gençler, bu eylemlerini özellikle Uğur Mumcu büstü önünde yapmalarının sebebini ise, "Bizler Türkiye'de artık özgürlük istiyoruz. Uğur Mumcu büstü üzerinde bir kuş var. Bu da özgürlüğün simgesidir. Bu nedenle eylemimizi burada gerçekleştirdik" diye açıkladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: