Selçuk'ta Eli Silahlı Bir Kişi

Selçuk ilçesi Efes Havaalanı yakınlarında yoldan geçen bir aracı silah tehdidi ile durduran Müslüm K....

Selçuk ilçesi Efes Havaalanı yakınlarında yoldan geçen bir aracı silah tehdidi ile durduran Müslüm K. isimli şahıs, iki kişiyi darp ederek araçtan indirdi. Hızla olay yerinden kaçan zanlıyı jandarma ekipleri takibe aldı. Zanlı, Arvalya mevkiinde jandarma ekiplerince yakalandı.

Olay, Efes Havaalanı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, yoldan geçmekte olan 35 KPP 66 plakalı aracı silah zoruyla durduran Müslüm K., önce araç içerisindeki Serkan A. ve Orhan A.'yı silah kabzası ile darp etti ve araçtan indirdi. Şahıs, daha sonra aracı alarak uzaklaştı. Olayın şokunu kısa sürede üzerlerinden atan Serkan A. ve Orhan A., jandarmaya haber verdi. Mağdur vatandaşların ifadesinden hareket eden jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Orman yolunu kullanan Müslüm K., dur ihtarına uymayınca jandarma havaya ateş açtı. Arvalya mevkiinde durdurulan şahıs, güvenlik güçlerine doğrulttuğu silahını ateşleyemeden kıskıvrak yakalandı.

Reklam
Reklam

Selçuk İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan ve daha önceden de iki ayrı suçdan arandığı öğrenilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: