Selçuk'ta Halk Gecesi Başlıyor

İZMİR (AA) - Selçuk Belediyespor öncülüğünde düzenlenen "Halk Gecesi"nin latin dansları etkinliğiyle başlayacağı bildirildi.

İZMİR - Selçuk Belediyespor öncülüğünde düzenlenen "Halk Gecesi"nin latin dansları etkinliğiyle başlayacağı bildirildi. Selçuk Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bu akşam latin dansları ile başlayacak "Halk Gecesi", piyano dinletisi, gitar dinletileri ile yaz mevsimi boyunca devam edeceği belirtildi. Her salı ve perşembe günleri 21.30-23.30 saatlerinde İstasyon Meydanı tarihi su kemerlerinin altında yapılacak etkinliklere Zuhal Fitness, Zirve Dağcılık, Selçuk Gençlikspor ve Efesspor, Mekibu Spor Okulları gibi ilçede yer alan tüm spor kulüplerinin katkı vereceği kaydedildi. Selçuk Belediyespor Kulübü Başkanı Ümran Songun, keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen herkesi etkinliğe davet ettiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz