Selçukta kutsal emanetler fotoğraf sergisi

İZMİR (A.A) - Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde tarihi İsabey Camiinde açılan 'kutsal emanetler fotoğraf sergisi' ve camii önünde yer

İZMİR (A.A) - Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde tarihi İsabey Camiinde açılan 'kutsal emanetler fotoğraf sergisi' ve camii önünde yer alan kermese yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterdi.

Selçuk Müftüsü İsmail Satu tarafından açılışı gerçekleşen sergide; toplam 75 eser yer aldı. Sergi, 20 Nisan 2012 tarihine kadar açık kalacak.

Bu yıl dostluk ve kardeşliğin vurgulandığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, 19 Nisan 2012 Perşembe akşamı Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek olan "Fert ve toplum açısından kardeşlik hukukunun önemi" konulu konferans ile devam edecek. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 20 Nisan 2012 Cuma akşamı Anfi tiyatroda düzenlenecek olan etkinlikle sona erecek.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü İsmail Satu, tüm Selçuk halkını düzenlenecek etkinliklere davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz