Selçuk’ta Sıkı Asayiş Denetimi

Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafikte araç sorgulamasının yanı sıra ilçedeki okul, park, bahçe ve önemli...

Selçuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafikte araç sorgulamasının yanı sıra ilçedeki okul, park, bahçe ve önemli noktalarda gerçekleştirdikleri sıkı denetimlerle suç olaylarına geçit vermiyor.

Gece ve gündüz gerçekleştirilen denetimlerde, Ağustos ayı içerisinde bin 925 aracın sorgulandığını, bin 572 kişinin de GBT (dosyasında suç unsuru bulunup bulunmadığının kontrolü) sorgulamasının yapıldığını belirten Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya ve müdür yardımcısı Oğuzhan Şahin, denetimlerin süreceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Müdür Çankaya, geçtiğimiz ağustos ayı denetimlerinde yapılan sorgulamalarda farklı suçları işledikleri gerekçesiyle aranan 19 kişinin adliyeye sevk edildiğini ve bu kişilerin mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildiğini kaydetti. Çankaya, gece denetimlerinde de çok sayıda aranan suçluyu gözaltına alıp, uyuşturucu maddesi ele geçirdiklerini belirtti.

Selçuk İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin de şu bilgileri verdi:

"Denetimlerimiz sonunda 73 gram esrar, satıma hazır fişek ve beş adet uyuşturucu hap ele geçirdik. Ayrıca bin 500'ü aşkın motosikletin kontrolünü yaptık. Denetimlerimiz sıkı bir şekilde sürecek. Müdürlüğümüzdeki tüm birimlerde ekiplerimiz nöbet değişimi yaparak denetimlere katılıyor. Asayiş uygulamalarını daha sık gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızı da herhangi bir şüpheli ya da rahatsızlık verici kişi veya durum gördükleri an, 155 Polis Hattı'nı aramalarını rica ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: