Selçuk'ta Trafik Haftası Kutlamaları Devam Ediyor

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında, Selçuk Emniyet İlçe Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekiplerince...

Trafik Haftası kutlamaları kapsamında, Selçuk Emniyet İlçe Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekiplerince ilçedeki tüm okullarda öğrencilere trafik eğitimi verildi. Ekipler, ayrıca ilçedeki tüm şoför esnafına ve sürücülere de bilgilendirme eğitimi vererek, daha sağlıklı ve duyarlı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Başpolis İzzet Maviyıldırım, Büro Amir Yardımcısı Paşpolis Özkan Aracı ve polis memuru Faruk Timur organizasyonunda verilen eğitimler çerçevesinde; ilk olarak ilçedeki tüm okullarda öğrencilere yönelik trafik eğitimleri verildi. İlk ve Orta okul öğrencilerine slayt ve görsel olarak uygulamalı eğitimler veren ilgili ekipler, öğrencileri trafik kuralları konusunda detaylı olarak bilgilendirdiler. Sınıflarda verilen trafik eğitimlerinin yanı sıra, öğrencilerin karşıdan karşıya geçerken nelere dikkat etmeleri konusunda uygulamalı eğitim veren ekipler, öğrencilere bu konuda el broşürleri dağıttılar. Trafik Haftası kutlamaları kapsamında sürücülere ve yayalara yönelik ilçenin her önemli noktasına pankartlar asan ekipler, ilçede faaliyet gösteren şoför esnafına Emniyet Müdürlüğü Lokalinde eğitim semineri verildi. Şoför esnafı trafikte daha duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyaran Selçuk Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri, şoförler arasında saygının da önemine değindiler. Motosiklet sürücülerini kask takma konusunda trafik haftasında bir kez daha uyaran ekipler, araç kullanan tüm sürücülere de alkollü araç kullanmamaları, emniyet kemeri takmaları konusunda da uyarılarda bulundular.

Reklam
Reklam

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Maviyıldırım, Büro Amir Yardımcısı Aracı, polis memuru Timur, Trafik Haftası eğitimlerinin 10 Mayıs'ta sona ereceğini, ancak tüm trafik kuralların uygulamalı olarak devam edeceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: