Selen bebek annesini bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda tutuklanan Serpil Keskin'in bir yaşındaki kızı Selen bebek annesini bekliyor.

İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında geçen hafta başında Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlere yapılan operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 34 kişiden 17’si tutuklandı.

Gönüllü Avukatlar adıyla biraraya gelen 70 avukat Büyükşepir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, bürokrat ve şirket yöneticileri Serpil Keskin, Hilmi Özen, Reha Pekerten, Mehmet Sayar, Nagehan Genç, Zeki Karatay, Mehmet Hulusi Gülşen için tutuklamanın kaldırılması istemiyle İzmir 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na başvurdu.

Reklam
Reklam

Avukatlar dilekçelerinde soruşturma kapsamındaki suçlamaların iddialar, alınan ifadeler, toplanan deliller ve benzeri nedenlerle CMK madde 250 kapsamında yer almadığını, bu kapsamda yapılan soruşturmanın, toplanan delillerin hukuka aykırı olduğunu savundu.

MERAKLI BEKLEYİŞ Bu arada 16 yıl mücadele ettikten sonra bir kız bebek sahibi olan ve operasyonda tutuklanan Destek Hizmetler Daire Başkanı Serpil Keskin’in eşi Murat Keskin, bir yaşındaki kızı Selen ile gelecek mutlu haberi bekliyor. Kızının doğum gününde eşini cezaevine gönderen Murat Keskin, şunları söyledi:

"Bebeğimizi eşimin ablası Sibel Kaya’ya emanet ettim. 2 çocuğunun yanında Selen’e de annelik yapmaya çalışıyor. Bu süreç uzarsa ne yaparım bilemiyorum. Bizim en büyük servetimiz 16 yıl sonra kavuştuğumuz bebeğimiz, bizim için başka hiçbir şeyin önemi yok. Eşim dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla bilinen bir insandır. Bu görev de kendisine bu özelliği nedeniyle verilmişti, kadrosu da henüz 4 ay önce onaylandı. Dürüstlüğün de bir bedelinin olabileceği hiç aklımıza gelmedi. Bu tür operasyonlarda iddianamenin hazırlanması ve yargılamanın başlaması süreçlerinin çok uzun olacağı, aylarca sürebileceği söyleniyor, kahroluyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz