Selendi'de Traktör Sürücülerine Reflektör Dağıtıldı

Manisa Ziraat Odası ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlatılan "Reflektör Tak...

Manisa Ziraat Odası ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlatılan "Reflektör Tak Görünür Ol" kampanyası kapsamında Selendi'de traktör sürücülerine reflektör dağıtıldı.

Selendi Şehirlioğlu köyünde düzenlenen törene İlçe Jandarma Komutanı Serkan Tahir Keskindemir, İlçe Belediye Başkan Vekili Ahmet Akşehirli, İlçe Emniyet Amir Vekili Yakup Kuru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şehirli, CHP İlçe Başkanı Mehmet Cımık, daire amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Keskindemir, "İl genelinde 3 bin adet olmak üzere Selendi ilçemizde 100 adet reflektör dağıtımı yapıyoruz. İlçemizde tarım sezonu başladı. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde il ve ilçelerimizde 338 traktör kazası meydana geldi. Bu kazaları en aza indirmek hem de sürücülere bilgilendirmek amacıyla bu kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında römorklarınıza reflektör takıyoruz. Bu uygulama sayesinde amacımız yaşanabilecek trafik kazalarını en asgari seviyeye indirmek." dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından traktör sahiplerine 2 adet reflektör verilirken öğrencilere de, şapka, tişört, not defteri, kalem, silgi ve broşür dağıtıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz