Selendi'de Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nda Şampiyonu Ybo Oldu

Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif Faaliyetler kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen sportif Faaliyetler kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası gruplar arasında yapılan müsabakalarla başladı. Gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım yarı finale yükseldi.

30’ar dakikalık 2 devre halinde bir hafta devam eden turnuvada A grubunda Cumhuriyet, Fatih, Üç Eylül ve Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO); B grubunda ise, Rahmanlar, Şehirli oğlu ve Çamlıca Okulları yer aldı. Yarı finalde rakiplerini eleyen Cumhuriyet İlköğretim Kurumu ile YBO karşı karşıya geldi. Muhammet, Sinan, Müslüm(Serhat), Zafer, Osman, Orhan, Aşkın, Mücahit'ten oluşan takımla sahaya çıkan YBO, 15. dakikada Zafer ile öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Taraftarının desteğini de alan YBO, ikinci yarıda 45. dakikada Serhat'ın golüyle skoru 2-0'a getirdi. 55. dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Mücahit, kaleci ile topu ayrı köşelere gönderince takımın 3. golünü attı. Maç bu skorla bitti ve oynadığı gruplar da dahil 5 maçını da kazanan YBO, turnuvanın şampiyonu oldu.

Reklam
Reklam

3’lük maçında ise, penaltılarla rakibini yenen Çamlıca Köyü İlköğretim Kurumları Okulu 3. oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının, 23 Nisan Salı günü kutlanacak olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: