Selim Kaymakamlığı’nca Camilere Meyve Ağacı Dağıtıldı

Kars’ın Selim İlçesi Kaymakamlığı’nca başlatılan “Yeşil Çevre” projesi kapsamında okul ve camilere bin 100 adet...

Kars’ın Selim İlçesi Kaymakamlığı’nca başlatılan “Yeşil Çevre” projesi kapsamında okul ve camilere bin 100 adet meyve ağacı dağıtıldı.

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, pilot bölge olarak okul ve camilerin seçildiğini, öncelikle okul ve camilerin bahçelerine meyve ağaçlarının dikimin yapıldığını ifade etti.

Bölgenin ağaç bakımında fakir olduğuna dikkat çeken kaymakam Erdinç Dolu, hedeflerinin ilçede ağaç sevgisini artırmak olduğunu söyledi.

Dolu; “Bölgemiz ağaç bakımından fakir. Ağaç sayısının ve sevgisinin artırılması amacıyla ‘Yeşil Çevre’ projesini hayata geçirdik. İlk etapta bin 100 meyve ağacı dağıttık. Bu sayısı ileride daha da artırmak istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra Kaymakam Erdinç Dolu, beraberindekilerle birlikte meyve ağaçlarının dikimini gerçekleştirdi. Selim’de okul ve cami bahçelerine yaklaşık bin 100 adet meyve ağacı dikimi yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: