Selim Tarım’a Sahnede Doğum Günü Sürprizi

Samsun’da konser veren Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Selim Tarım, hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Sanatçıya sahnede...

Samsun’da konser veren Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Selim Tarım, hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Sanatçıya sahnede doğum günü sürprizi yapıldı.

Atakum Belediyesi ve Yeşilyurt AVM’nin ortaklaşa düzenledikleri Fasl-ı Şahane Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Selim Tarım, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hiç bilinmeyen şarkıları bulup seslendirerek tekrar onlara hayat veren Tarım, parçaları gitarıyla, yan flütüyle ve tulumuyla çalarak izleyicileri mest etti. Tarım’ın söylediği Karadeniz parçalarına hayranları da horonlarıyla karşılık verdi.

Reklam
Reklam

Konser verdiği gün aynı zamanda doğum günü olan sanatçı için sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Pastasını görünce büyük şaşkınlık yaşayan sanatçı, pastasını hayranlarının önünde üfleyerek kesti. Doğum gününü kutlayan Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Ceyda Gamzeli, sanatçıya çiçek verdi.

Sanat hayatında ilk defa sahnede doğum günü kutladığını belirten Selim Tarım, “Doğum günümü kutlayan Atakum Belediyesi’ne, Yeşilyurt Alışveriş Merkezi’ne ve tüm Samsunlulara çok teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: