Selim’de Anneler Günü Coşkuyla Kutlandı

Kars’ın Selim İlçesi’nde kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği ‘Anneler Günü’ programına yoğun katılım oldu.Selim Kapalı...

Kars’ın Selim İlçesi’nde kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği ‘Anneler Günü’ programına yoğun katılım oldu.

Selim Kapalı Spor Salonu’nda ilk kez Kaymakamlık ile Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen programa; Kars Valisi Eyüp Tepe, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Uçar, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi, Belediye Başkanı Muhittin Yücel ve eşi, protokol üyeleri, köylerden ve ilçe merkezinden gelen anneler katıldı.

Reklam
Reklam

Selim’de düzenlenen Anneler Günü programı yapılan konuşmaların ardından, kadınlar arası yöresel yemek yarışmasını kazan ve yılın annelerine çeşitli hediyeler verilmesiyle devam etti.

Daha sonra Türk Halk Müziği Sanatçısı Yudum, sahne aldı. Sanatçı Yudum’un seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle Selimliler kendinden geçti. Anneler Günü programıyla gönüllerince eğlenme fıursatı bulunan vatandaşlar programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz