Selim’de Toplu Sünnet Töreni

Selim’de Toplu Sünnet Töreni

Kars’ın Selim ilçesinde 10 çocuk, Kağızman Oluklu Köyü Gönül Verenler Derneği tarafından düzenlenen toplu sünnet töreninde erkekliğe ilk adımı attı.

Selim’in Büyük Oluklu köyünde gerçekleştirilen törene Kağızman Oluklu Köyü Gönül Verenler Derneği Başkanı Fevzi Gül ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Kağızman Oluklu Köyü Gönül verenler Derneği Başkanı Fevzi Gül, “İlk önce bu sünnet törenine katkıda bulunan bütün dernek üyelerimize Sünneti gerçekleştiren Kars Aile Hekimimiz Dr. Sayın Yakup Reşitoğlu’na bizlerin sesini her zaman duyuran KHA Muhabiri, Kağızmanfm yayın yönetmeni ve ayrıca Kağızman’dan gelip sünnet törenimizi kendi katkılarıyla coşturan Kağızman Gençlik Müzik gurubu sahibi Ali Çelik ve elamanlarına teşekkür ederim. Umarım bu çocuklarımız vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetişirler Bu yavrularımızın kendi kitapları Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrenecekler. Bu gün sünnetlerini gerçekleştirdikleri peygamber efendimizin hayatını eğitimde öğrenmiş olacaklar. İşte bunlar bizim yavrularımızın değerleriyle büyümesini ülkemizin kendi medeniyet havzasında beslenerek yükselmesini sağlayacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Gül, konuşmasının ardından çocuklara sünnet hediyesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: