SELİS’ten Web Tasarım Ve Bilgisayar Sertifikası

Batman Belediyesi SELİS Kadın Danışmanlık Merkezi, 3 ay süren web tasarım ve bilgisayar işletmenliği kurslarından...

Batman Belediyesi SELİS Kadın Danışmanlık Merkezi, 3 ay süren web tasarım ve bilgisayar işletmenliği kurslarından başarıyla geçen 21 kadın kursiyerine sertifikalarını düzenlediği bir tören ile verdi.

SELİS Kadın Danışmanlık Merkezi’nde tören öncesi verilen kokteyle Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, SELİS çalışanları, kursiyerler ve öğretmenleri katıldı.

Kokteylden sonra düzenlenen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Akel, “Bu bizim açımızdan önemli. Bu kursların özellikle kadınlar tarafından ilgi görmesi SELİS kadın danışmanlık merkezi olarak aslında hedefimiz ölçüsünde çalışma yaptığımızın da göstergesi oluyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Kadınların bu çalışmalarını desteklediklerini belirten Akel, “Sizleri önemsiyoruz, birlikteliğinizi önemsiyoruz, çıkardığınız ürünleri, gösterdiğiniz başarıları önemsiyoruz ve sizleri kutluyoruz. Bu çalışmaya katılımınız, bu çalışma sonucunda başarı elde ediyor olmanız gerçekten hepimiz açısından mutluluk verici. Bundan sonraki çalışmalarımızda SELİS olarak destek bekliyoruz. O açıdan sizler bizler için önemlisiniz, bundan sonraki iletişimimiz ve hukukumuz da devam edecek.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz