Selmanoğlu 12.12.12'de nikâh kıydı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Mehmet Bahadır Çakır ile Sevil Key'in nikâhını kıydı.

Evlilik tarihinin daha kolay anımsanması adına özel gün olarak belirlenen 12.12.2012’de saatler 12.12’yi gösterdiğinde Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Mehmet Bahadır Çakır ile Sevil Key’in nikâhını kıydı.

Elazığ Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen nikâh törenine her iki ailenin yakınları da katılarak bu mutlu güne şahitlik etti.

Aynı zamanda gelin Sevil Key’in doğum gününe denk gelen nikâh töreninde Başkan Selmanoğlu her iki aileye mutluluklar diledi ve genç çifti tebrik etti. Kıyılan nikâh sonrasında Evlilik Cüzdanı Başkan Selmanoğlu tarafından gelin Sevil Key’e verildi.

Reklam
Reklam

Nikâh merasiminin 12.12.12’ye gelmesinin de ayrı bir güzellik olduğuna dikkat çeken Başkan Selmanoğlu, Evlendirme Memurluğu’na 23 çiftin müracaat ettiğini söyleyerek bugün nikâhı kıyılan çiftlerin aylar öncesinden Belediyeye müracaat ettiğini belirtti.

12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen onlarca çift evlenmek için Elazığ Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nu doldurdu.

Özel tarihlerde evlenmenin uğur getireceğine inanan çiftlerin, oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Genç çiftler ise özel bir günde evlenmek için karar aldıklarını belirterek, özel günün kendilerine şans getireceğine inandıklarını söyledi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: