Selmanoğlu’dan Tıp Camiasına Kutlama”

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Selmanoğlu, insan hayatı ve sağlığı için sağlık sektöründe büyük gelişmeler meydana geldiğini ve bu gelişme ve yenilikleri sağlık personelleri ile doktorlara borçlu olduğumuzu kaydetti.

Selmanoğlu, Tıp Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi.

“Yaşadığımız çağdaki gelişmiş ülkelerde, sağlık hizmetleri devletin en öncelikli sorunları arasında yer almaktadır. Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Sağlık hizmetlerin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak benimsenmiştir. Bu bakımdan gerek ülkemizde gerekse ilimizde sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Vatandaşlarımız da bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde yararlanmaktadırlar. Ülkemiz tıp alanında dünyada yaşanan gelişmelerin gerisinde kalmadığı gibi, hekim ve sağlık çalışanlarımız da sürekli kendilerini yenileyerek geliştirmişlerdir.

Reklam
Reklam

Hayatını insanlığa adayan sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz