Selmanoğlu'na ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği Selmanoğlu'nu Ziyaret etti.

Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Halil Kurt ve beraberindeki heyet Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğluna bugün bir nezaket ziyaretinde bulundu.

MTTB Başkanı Kurt ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Aslan, Sacit Ateş ve Turgay Dil’den oluşan heyeti Başkanlık makamında ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bir süre Milli Türk Talebe Birliği üyeleriyle bilgi alışverişinde bulunarak kendileriyle sohbet etti.

Heyet adına bir açıklama yapan ve “Milli Türk Talebe Birliğinin kuruluş aşamasında Başkan Selmanoğlu’nun yakın bir desteğini gördüklerini ifade eden Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Halil Kurt, bundan dolayı Başkan Selmanoğlu’na teşekkür ederek kendilerini ziyaret ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Milli Türk Talebe Birliği’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: