Selzedelere ‘kimse Yokmu’ Yardımı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından, selzedelere bir yardım da Kimse Yok Mu Derneği’nden...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından, selzedelere bir yardım da Kimse Yok Mu Derneği’nden geldi.

Kimse Yok Mu Derneği Balıkesir Şubesi, Edremit Kaymakamlığı’nın da yardımıyla tespit ettiği 20 sel mağduru aileye ulaştı ve evlerde bulunan ihtiyaçları tespit etti. Belirlenen çeşitli ev eşyaları ve gıda malzemelerinden oluşan yardımlar Kimse Yok mu Derneği Balıkesir Şube Başkanı Yaşar Yeşil’in nezaretinde sahiplerine ulaştırıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan şube başkanı Yaşar Yeşil, “Bir buçuk ay kadar önce ilçemizde bir sel afeti oldu. Bu sel afetinden dolayı vatandaşlarımızın ciddi zararları oldu. Bu anlamda Kimse Yok mu Derneği olarak gelip bölgeyi ziyaret ettik. Kaymakam ile diyalog kurarak zarar görenleri tespit anlamında. Hepsine olmasa da bir kısmına Kimse Yok mu Derneği olarak onlarında yaralarını sarabiliriz anlamında katkıda bulunmak istedik. Bu anlamda şimdiye kadar tespit ettiğimiz 20 kadar aile var. Bunlara iki çekyat, nevresim takımı, yatak takımı, halı gıda, giyim bununla beraber bu malzemeleri vererek katkıda bulunmak istedik. Ailelerimizin bir nebze olsun yaralarını sarar ve yardımlara devam edebilirsek ne mutlu bize. Edremit’te sel felaketinde Kimse Yok mu Derneği olarak insanlarda kısmi de olsa bir tebessüm verdiysek ne mutlu bize” dedi.

Reklam
Reklam

Evlerine kadar gelen yardımlardan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden ihtiyaç sahipleri, dernek yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: