Sema Koleji öğrencileri AK Parti'li Samani'yi ziyaret etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sema Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri, Hayata Hazırlık Projesi kapsamında...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Özel Sema Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri, Hayata Hazırlık Projesi kapsamında TBMM'de AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani'yi ziyaret etti.

Öğretmenler Remzi Yorgun, Mehmet Kurum ve Fethullah Oktan eşliğinde Meclis'i ziyaret eden öğrenciler Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile görüştü. Öğrenciler, proje kapsamında belirlenen takvim doğrultusunda 13 Antalya milletvekilini de ziyaret edeceklerini söyledi.

Türkiye'de eğitim ve kaliteyi çıkarı çekmek için her türlü projenin iktidarları döneminde desteklendiğini belirten Samani, bu konuda gelen projeleri destekleme devam edeceklerini dile getirdi. Bir milletin geleceğini oluşturan eğitim ve öğretime özel önem verdiklerini belirten Samani, iktidarları döneminde ülke genelindeki derslik açığının önemli ölçüde kapatıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Samani, "AK Parti olarak eğitim ve öğretime özel önem veriyoruz. Eğitimde kaliteyi arttırmaya yönelik her türlü çalışma ve projeyi destekliyoruz. Daha iyi bir gelecek için ülkemizin eğitim ve öğretimine önem veriyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz