Semazen Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Şarköy Meriç Öğrenci Yurdu Belediye Düğün Salonunda “Peygamber Sevgisi” adlı program düzenledi.Belediye Başkanı Süleyman...

Şarköy Meriç Öğrenci Yurdu Belediye Düğün Salonunda “Peygamber Sevgisi” adlı program düzenledi.

Belediye Başkanı Süleyman Altınok, AKP İlçe Başkanı Osman Kurd, DP İlçe Başkanı İsmail Subaşı ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın sunuculuğunu Volkan Bal yaptı.

Programda Halil İbrahim Yönet, “Peygamber Sevgisi” adlı konuşmasında “ Allah Teâlâ, insanlar dalâlette kalmasınlar, yollarını şaşırmasınlar, varlığın hakikatini anlasınlar ve insan-ı kâmil olsunlar diye peygamberleri göndermiştir. İnsanlar taşa, toprağa, kendi elleriyle yaptıkları ekmekten, peynirden birtakım putlara tapıyorlar; kız çocuklarını diri diri toprağa gömüyorlardı.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmasında, Hz.Muhammed’den örnekler veren Yönet, Hz. Muhammed’in “İslam öncesi kömür ve demir gibiydiniz. Şimdi ise altın ve elmas gibisiniz. Tekrar tekrar anlattırdım ki, İslam’ın size kazandırdığı insanlığı, güzel özellikleri bir kere daha hatırlayın! .” ifadesinde bulunduğunu belirtti.

Konuşmanın ardından, İstanbul’dan gelen Af Organizasyon Grubunun İlahi Dinletisi ve Semazen gösterisi salonda bulunanlar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: