Şemdinli Kara Teslim

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi, adeta etkili olan kar yağışına teslim oldu.İlçe genelinde 1 belde ile 100’ün...

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi, adeta etkili olan kar yağışına teslim oldu.

İlçe genelinde 1 belde ile 100’ün üzerinde köy ve mezra yolu dün akşamdan beridir etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Şemdinli Kaymakamlığı Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği karla mücadele ekipleri ile Karayolları Şemdinli 117 Şube Şefliği'ne bağlı ekipler kapanan yolları açmak için seferber oldu. Şemdinli Derecik beldesi karayolunun 30. kilometresindeki Canlı kaya geçidinde çalışan ekiplerin, aşırı tipi ve kar yağışına rağmen çalışmalarını devam ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Köylere Hizmet Götürme Birliği karla mücadele ekiplerinin, Aktütün, Kayalar bölgesinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği öğrenildi. Karayolları yetkilileri, mecbur olmadığı sürece vatandaşların araçları ile yola çıkmamaları, çıkmak zorunda kalanların ise araçlarında zincir bulundurmaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: