Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem'in Esnaf Ziyareti

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını...

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Hakkari'nin Irak ve İran'a komşu olan ve sürekli çatışma haberleriyle gündeme gelen Şemdinli ilçesine 5 ay önce atanan Kaymakam Cengiz Erdem, esnafı ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Yanındaki İlçe Emniyet Müdürü Akın Güneri ,Yazı işleri Müdürü Mahmut Atay ile ziyarete giden Kaymakam Erdem, ilçedeki birçok iş yerlerini dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Kaymakam Erdem, ilçe esnafıyla yaptığı sohbetlerinde, kamu görevlileri olarak hizmet için geldiklerini ifade ederek, "Biz hizmet için gelmişiz, kimin ne sıkıntısı ve sorunu olursa, ayrım etmeksizin kendilerine yardımcı olacağız. Devletin kapısı sürekli vatandaşımıza açık olup kanunlar dahilinde herkese yardımcı olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Esnaf ve vatandaşlar da ziyareti ve sorunlarını dinlemesinden dolayı Kaymakam Erdem'e teşekkür ederek bu yakınlığın devamını istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: