Şemdinli'de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, düzenlenen törenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalara, daha sonra şehir stadında devam edildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Gösteriler esnasında ses düzeninin bozuk olması bir çok velinin tepkisini aldı. Öğrenci velisi Feyzi Demir, "Benim öğrencim bir aydır sürekli bu anı bekliyordu. Okulda ve evde onca emek sarf etti. Ses düzeni yüzünden onca emeği boşa gitti" dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen değişit yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verildiği törene İlçe Kaymakamı Mesut Gençtür, 34. Hudut Tugay Komutan Vekili Yarbay Hasan Hüseyin Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Özgür Sakarya, Cumhuriyet Savcısı Oktay Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan etkinliğe Şemdinli Belediyesi'nden herhangi bir yetkilinin katılmaması dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: