Şemdinli'de 4 Araç Daha Tahrip Edildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde önceki şantiyelerde çalışan 4 araç daha tahrip edildi.Edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesine...

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde önceki şantiyelerde çalışan 4 araç daha tahrip edildi.

Edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı İran sınırında bulunan Kayalar köyünde yol yapım şantiyesinde çalışan 1 iş makinesi ve 2 kamyon, altına konulan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu kullanılamaz hale getirildi.

Öte yandan, ilçeden 55 kilometre uzaklıkta bulunan ve Kuzey Irak sınırında olan Gelişen köyü Koryürek mezrasında yeni yapılan askeri üs bölgesinin inşaatında çalışan bir kamyon da kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. İlçede bulunan şantiyelerde çalışan 25 araç 2 gün içinde kullanılamaz hale getirildi.

Reklam
Reklam

Bölgede 2 gündür hareketlilik devam ederken, gün boyu insansız hava araçları da bölgede çalışan şantiyelerin üzerinde sık sık keşif uçuşları yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: