Şemdinli'de Bakıma Muhtaç Özürlülerin Tespiti Için Büro Açıldı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şemdinli'de bakıma muhtaç özürlülerin tespiti için müracaat bildirim bürosu açtı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şemdinli'de bakıma muhtaç özürlülerin tespiti için müracaat bildirim bürosu açtı.

İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bakıma muhtaç özürlülerin tespiti, bakım esaslarının belirlenmesine ilişkin yönetmelik gereğince hizmet verilmek üzere Şemdinli ilçe merkezi ile bağlı köylerinde ikamet eden vatandaşların başvurularında kolaylık sağlamak amacıyla müracaat bildirim bürosu açıldığı bildirildi.

Hükümet Konağı'nda açılan büroya müracaatların alınacağı belirtilen açıklamada, "Evde bakım hizmetlerinden yararlanma şartlarını taşıyan Şemdinli ve bağlı köylerinde ikamet eden vatandaşların 06 Ağustos 2012 tarihinden itibaren büroya ilgili evraklarla başvurabilecekler" denildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Nevzat Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: