Şemdinli'de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Türkiye Cumhuriyeti'nin 89. kuruluş yıldönümü Kuzey Irak ve İran sınırında bulunan Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde düzenlenen...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 89. kuruluş yıldönümü Kuzey Irak ve İran sınırında bulunan Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde düzenlenen törenle vatandaşlarla birlikte kutlanıldı.

Kutlamalar İlçedeki Cumhuriyet ilköğretim Okulu önünde saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem bir konuşma yaptı. İlçede bulunan okulların arasında Cumhuriyet Bayramı konusu ile ilgili çeşitli etkinlikleri ile renklenen kutlama töreninde kompozisyon, resim ve şiir dalında derece alan öğrencilere hediyelerinin verilmesinden sonra tören geçişiyle kutlamalar sona erdi.

Reklam
Reklam

Güvenlik önlemlerinin en üst seviyede tutulduğu törene Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre katılmazken, İlçe Kaymakamı Cengiz Erdem, 34. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, kurum amirleri, ilçe halkı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz