Semerkand Haftası Etkinlikleri Kapsamında Özbek Pilavı Dağıtıldı

Suşehri ilçesinde 22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Haftası etkinlikleri kapsamında bin kişiye Özbek pilavı...

Suşehri ilçesinde 22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Haftası etkinlikleri kapsamında bin kişiye Özbek pilavı dağıtıldı.

Suşehri Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesinde düzenlenen program hakkında açıklama yapan Suşehri Gençlik Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Sami Çakmak, Her yıl 22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand haftası etkinlikleri kapsamında Özbek pilavı dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Semerkand şehrinin Özbekistan’da olması nedeniyle Özbek pilavı dağıttıklarını söyleyen Çakmak, Suşehri’nde ilk kez böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise, Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşmesi gerektiğini söyleyerek, “İlçemiz çok geride kaldı. Bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizin pekişeceği inancındayım. Suşehri için neler yapılması gerekiyor. Bunların birlik içerisinde konuşulması gerekiyor. Bu nedenle bu tür etkinlikler insanları pekiştirmektedir. Bu programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Programda ayrıca Semerkand yayınlarından olan 6 çeşit olmak üzere 5 bin adet dini kitap dağıtımı yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: