Semih Kaya'nın menajerinden sözleşme açıklaması!

Semih Kaya’nın menajeri Fazıl Özdemir, Semih Kaya'nın sözleşmesinin henüz uzatılmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Bir yandan kadrosunu takviye etmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray, bir yandan da iç transferi noktalamanın telaşında. Gündemdeki isim ise Semih Kaya. Sarı-Kırmızılı yönetimin birçok Avrupa ekibinin transfer listesinde yer alan genç stoperin 2016 yılında sona erecek sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'la masaya oturan Galatasaray iki yıldızın 2017 yılında bitecek sözleşmelerini 2019 yılına kadar uzatmıştı. Bundan önceki sözleşmelerinde Burak 2.3 milyon, Selçuk ise 2 milyon euro kazanırken iki oyuncunun yeni sözleşmelerindeki ortalama yıllık kazançları 2,8 milyon seviyesine yükseltilmişti. Burak ve Selçuk'un ardından sıranın Semih Kaya'ya geldiği düşünülürken Sarı-Kırmızılı yönetimin bu konuda herhangi bir adım atmaması genç stoperde rahatsızlığa neden oldu. Peki Semih Kaya'da son durum ne?

Reklam
Reklam

‘En İyilerden biri'
Yıldız futbolcunun menajeri Fazıl Özdemir, Semih'teki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan henüz kendilerine ulaşan yeni bir teklif olmadığını belirten Özdemir “Şu anda herhangi bir görüşmemiz de yok. Galatasaraylı idarecilerle en son 3 ay önce görüştük. ‘Sözleşme uzatalım’ diye bir teklifleri olmuştu. Ama bize yapılan teklifi yeterli bulmadık” ifadelerini kullandı. Avrupa takımlarının Semih'e olan ilgisini de yorumlayan Özdemir, genç savunmacının oynadığı oyunla şu anda Galatasaray'ın en iyi oyuncularından biri olduğunun altını çizerek “Böyle bir oyuncuya Avrupa takımlarından teklif gelmesi tabii ki çok normal” ifadelerini kullandı.

Ayrılmak da bir seçenek
Öte yandan Galatasaray yönetiminin yıllık 1,4 milyon lira garanti ücret ödediği Semih'e bu meblağı euro cinsinden ödeme teklifi sunmayı planladığı öğrenildi. Ancak gelen bilgilere göre Semih bu teklife sıcak bakmıyor. Burak ve Selçuk'un aldığı ücretleri de göz önünde bulunduran genç futbolcu yönetimden bu çerçevede makul bir teklif bekliyor. Aksi takdirde takımdan ayrılarak Avrupa'nın yolunu tutmayı da bir seçenek olarak görüyor.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: