Semih Şentürk Antrenmanı Yarım Bıraktı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanı Borussia Mönchengladbach maçının on birinde yer alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dar alanda yapılan pas çalışmasıyla sürdürdü. İdman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kaleci antrenörü Murat Öztür eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan sarı-lacivertli kaleci Volkan Demirel ve Serkan Kırıntılı, çift kalede görev aldı. U19 Milli Takımı’ndan dönen Salih Uçan antrenmanda yer aldı.

Reklam
Reklam

Bu arada, antrenmanın ikinci bölümünde, sol dizinde ağrı hisseden Semih Şentürk, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarım bıraktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları, 8 Aralık Cumartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: