Semih'e görücü geldi!

Fenerbahçeli futbolcuyu Çek Cumhuriyeti maçında tribünden izleyen B.Dortmund ve Liverpool yetkilileri Semih hakkında bol bol not tuttu. Menajer Anıl Çil, "Almanya ve İngiltere'den birçok takım Semih'i çok beğeniyor" dedi.

AVRUPA Şampiyonası'nda gösterdiği performansla bir anda Avrupa kulüplerinin dikkatlerini çeken A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk, dün gece millilerin Çek Cumhuriyeti'yle oynadığı maçta yakın takipteydi. Tecrübeli futbolcu Almanya'nın Borussia Dortmund ve İngiltere'nin Liverpool takımlarının yöneticileri tarafından izlendi.

Reklam
Reklam

Daum tavsiye etti

Köln Teknik Direktörü Christoph Daum tarafından Almanya'nın B.Dortmund Kulübü'ne tavsiye edilen Semih'i uzun süredir takip ettiklerini belirten menajer Anıl Çil "Semih için birçok kulüp teklifte bulunuyor. Fakat Fenerbahçe ile sözleşmesi olan Semih'in bonservis sorunu var. Almanya ve İngiltere'den birçok takımın transfer listesinde olan Semih'i çok beğeniyorlar" dedi.

Avrupa kulüplerinin fırsatçı özelliğini çok iyi kullanan Semih'i beğendiğini ifade eden Çil, "Eğer Fenerbahçe bu sezon kadrosunda düşünmezse Semih'e talip olacağız" yorumunu yaptı.

Avrupa harekatı

Öte yandan Arthur Zico'dan boşalan teknik direktörlük görevi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, Vanderlei Luxemburgo, Alain Perrin, Michael Laudrup ve Joachim Löw'le yakın temasta. Avrupa'da karargah kuran Mahmut Uslu, Ali Yıldırım ve Neşet Yalçın bir taraftan teknik patron sorununu çözmeye çalışıyor, diğer taraftan yabancı golcü konusunda ince eleyip, sık dokuyor. Euro2008'in bitmesini bekleyen sarı lacivertli yönetimin golcü futbolcu transferi için de Sevilla'dan Frederic Kanoute, Saint Etienne'den Gomis, Aston Villa'dan John Carew ve Inter'den Adriano'yu liste başına aldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam