Semt Pazarında İki Şüpheli Yakalandı

Çorlu’da kurulan semt pazarında alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çaldıkları iddiasıyla 155 Polis İmdat telefonuna yapılan...

Çorlu’da kurulan semt pazarında alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çaldıkları iddiasıyla 155 Polis İmdat telefonuna yapılan ihbarın ardından polis ekipleri tarafından iki genç yaştaki şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan iki şüpheli kadın emniyete götürülürken gazetecilere; “Çek çek şöhret yap bizi” diyerek objektiflere poz verdi.

Çorlu’da kurulan semt pazarında vatandaşların cüzdanlarını çaldıkları iddiasıyla 155 Polis imdat telefonuna yapılan ihbarın ardından harekete geçen polis ekipleri Pazar içerisinde iki şüpheli şahsın peşine düştü. Pazar içerisinde şüpheli şahısları arayan polis ekipleri verilen eşkaller doğrultusunda iki kadını kıskıvrak yakaladı. Polis ekiplerinin Pazar içerisini ablukaya almasının ardından yakalanan şüpheliler gözaltına alındı. Yakalanan iki şüpheli kadınla ilgili olarak, Pazarda alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çaldıkları ve içerisindeki paraları aldıktan sonra boş cüzdanları tezgah altına attıkları iddia edildi.

Reklam
Reklam

Cüzdanının çalındığı iddiasıyla ilgili olarak ise bir kişi Cumhuriyet Polis Merkezine giderek müracaatta bulundu. Polis ekipleri tarafından Pazar içerisinde yakalanan şüpheliler emniyete götürülmek üzere ekip otosuna bindirilirken gazetecilere; “Çek çek şöhret yap bizi” diyerek objektiflere poz verdiler.

Daha önceden de sabıkaları olduğu öğrenilen A. B. ve E. B. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İki şüpheli şahısla ilgili olarak polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: