Semtlerini Temiz Tutan Vatandaşa Belediyeden Pankartlı Teşekkür

SİİRT (AA)- Siirt Belediyesi duyarlılık göstererek çöplerini konteynerlere atarak semtlerini temiz tutan vatandaşlara astığı pankartlarla teşekkür etti.

Siirt Belediyesi duyarlılık göstererek çöplerini konteynerlere atarak semtlerini temiz tutan vatandaşlara astığı pankartlarla teşekkür etti. Belediyeden yapılan açıklamada Algül Mahallesi'nde oturan vatandaşların çöplerini büyük bir duyarlılıkla mahallede bulunan iki çöp konteynere atarak semtlerini temiz tuttukları belirtildi. Belediye yönetiminin de dikkatini çeken bu durumun değişik zamanlarda da fotoğraflanarak tespit altına alındığı belirtilen açıklamada "Temizlik saygı işidir, başaran çağdaş kişidir" pankartların hazırlanarak semtin görünen yerlerine asılarak teşekkür edildiği vurgulandı. Temizlik işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcı Fehremez Kaya, belediye yönetimi olarak şehir ve kent temizliği konusunda yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, temizlik konusunda vatandaşlara duyarlılığı arttırmak için yürüttükleri çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz