Sen adam olmazsın diyen anneme kızdım, soydum

Adana’da bir akaryakıt istasyonunda soygun yapmaya kalkışan 15 yaşındaki genç, “Bana sürekli ‘Sen adam olmazsın’ diyen anneme adam olduğumu göstermek istedim” dedi

Adana’da bir akaryakıt istasyonunda soygun yapmaya kalkışan 15 yaşındaki genç, “Bana sürekli ‘Sen adam olmazsın’ diyen anneme adam olduğumu göstermek istedim” dedi.

Adana’da, bir akaryakıt istasyonundaki markette kasiyer kızın boğazına bıçak dayayıp kasadaki parayı isteyen 15 yaşındaki S.B.’nin, ailesine tepki için soygun yapmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

Markete giren pompacının, üzerine atlayarak etkisiz hale getirdiği genç hakkında ’nitelikli yağmaya teşebbüs’ten 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Reklam
Reklam

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 8 Kasım günü 18.30’da petrol istasyonundaki markete gelen S.B., dolapta bulunan meyve sularıyla ilgili soru sorma bahanesiyle kasiyer Tuğba Avşaroğlu’nu (23) yanına çağırdı, sonra da Avşaroğlu’nun boğazına bıçak dayayıp diğer kasiyer Goncagül Köylü’den kasadaki parayı istedi.

15 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ S.B. boğazına bıçak dayadığı kasiyer kızın kulağına da “Sana hiçbir şey yapmayacağım” diye fısıldadı. Kasiyer Goncagül Köylü’nün “Dışarıdan birini çağırıp anahtar alayım” demesi üzerine S.B., telefonla çağırmasını söyledi.

Olayı fark eden müşterilerden birinin çalışanlara haber vermesi üzerine pompacılardan Cengiz Çelik markete girdi. Çelik, “Paraya ihtiyacım var” diyen S.B.’ye, “Sen gel dışarı, kızı rahat bırak. Çok korkuyor” dedi. Çelik, bir anlık dalgınlığından yararlandığı S.B’nin üzerine atladı. Polise teslim edilen S.B. tutuklandı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili olarak iddianame hazırladı. Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne düşen iddianamede, S.B. hakkında ’nitelikli yağmaya teşebbüs’ suçundan 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası istendi. S.B. ifadesinde, “Annem bana sürekli ’Sen adam olmazsın’ diyordu. Ona adam olduğumu göstermek istedim” dedi. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz